Welkom op de site van Klusbedrijf Meier!

Het bedrijf


Ontstaan
Klusbedrijf Meier is opgericht op 1 juli 1997. Na een bouwkundige middelbare opleiding en aanvullende aannemersopleiding zijn diverse ervaringen opgedaan als als technisch-commercieel/technisch-administratief medewerker. Vervolgens is de stap genomen om een eigen bedrijf op te richten. 
 
Sinds de oprichting ben ik vooral werkzaam in de sanitairbranche. Bij het installeren van toilet en/of badkamer komen veel bouwkundige aspecten naar voren. Met name:
  • Afbreken van bestaande opstelling. 
  • Aanpassen aansluitingen warm en koudwater en afvoeren. 
  • Aanpassen CV leiding. 
  • Aanpassen electra t.b.v. verlichting, vloerverwarming, ventilatie, ed. 
  • Opzetten van nieuwe indeling/inbouwen toilet en bad met b.v. gasbetonblokken. 
  • Tegelwerk. 
  • Plafonds verlagen met b.v. aluminium of MDF panelen.

Werkgebied
Om een perfecte service te kunnen bieden proberen we ons werkgebied te beperken tot een straal van 20 kilometer vanuit Silvolde.
Werkwijze
U kunt ons op twee verschillende manieren benaderen: 
Als u nog geen ontwerp van uw badkamer en/of toilet in uw bezit hebt, dan kunt u desgewenst verwezen worden naar één van de bovenstaande sanitairspecialisten. Deze mensen staan garant voor een ruime ervaring en kennis op het gebied van sanitair. 
 
Is het ontwerp en materiaalkeuze bekend, dan wordt er een afspraak met u gemaakt om ter plekke de installatiekosten op te nemen waarna een vrijblijvende offerte volgt. 
 
Wordt de offerte goedgekeurd dan wordt ná een opdrachtbevestiging, in overleg met u, een aanvangsdatum gepland.
Extra dienst
Een extra dienst die wij u kunnen bieden is het opmaken van een schaderapport waardoor u deze kunt indienen bij uw verzekering. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld lekkageschade. Aan het maken van een schaderapport zijn wel kosten verbonden.
breuk in pvc-bocht in de muur/vloer achter tegelwerk.