Welkom op de site van Klusbedrijf Meier!

Referentie's


Reacties van klanten
Nieuw toilet, tegels, fonteintje plaatsen.
Geplaatst door André op 02 feb. '18
Prettig, eerlijk, meedenkend vakman die de klus bij je afmaakt en niet tussendoor met andere klussen druk bezig is. Voor herhaling vatbaar.
Volledige renovatie badkamer in Ulft
Geplaatst door Koenders op 15 apr. '13
René heeft uitmuntende kwaliteit geleverd, bij de renovatie van onze badkamer. Die is super mooi geworden en perfect afgewerkt. René is allround zodat hij alle werkzaamheden heeft uitgevoerd. Dus geen gedo met meerdere personen. Daarnaast is René zeer vakkundig, flexibel en betrouwbaar.
Badkamer en twee keukens in Aalten
Geplaatst door H Slettenhaar op 27 jun. '11
Je koopt een huis uit 1913 en dan weet je dat je allerlei vreemde dingen kunt tegen komen. 
We hadden Renee in de arm genomen omdat hij in staat was om zelf alles te doen, en hij liet zich door geen enkele tegenslag ontmoedigen en we vonden steeds weer een betere oplossing. 
De plannen moesten wel steeds weer worden aangepast, maar in een oud huis dat al diverse verbouwingen achter de rug heeft kon je niet anders verwachten. 
Diverse loze leidingen waarvan we geen idee hadden waar ze ooit voor gediend hadden en of ze nog steeds een doel hadden. 
Een afgedopte gasleiding die precies midden voor een nieuwe deur zat, weer de boorhamer er bij, halve vloer er uit en uit eindelijk bleek het een loze leiding te zijn die we maar in het beton gestort hebben. 
Een afvoer voor de keuken van rond 32 die vlgs. Renee toch echt rond 50 moest zijn, weer de boorhamer er bij, vloer opbreken, leiding volgen, bleek uiteindelijk met een flinke dot beton op een oude gresbuis te zitten. 
Het advies van Renee was om het hele zaakje te vervangen voor PVC, dus een boel graafwerk, gelukkig vond hij ook hier weer een alternatief wat eigenlijk nog beter was. 
Kortom heeft dit alles geresulteerd in twee nieuwe keukens en een nieuwe badkamer die er geweldig uitziet

Renovering bovenverdieping in Duiven
Geplaatst door van Kleef op 04 nov. '10
Tijdens de eerste verbouwing van de beneden verdieping (circa 6 jaar geleden) van onze woning heeft klusbedrijf Meier (Rene) zeer goed werk verricht. Hij heeft onze huiskamer voorzien van nieuwe plafonds elementen met bijbehorende verlichting. Een goed resultaat. 
Dit jaar heeft Rene onze bovenverdieping totaal gerenoveerd. Hij heeft deze voorzien van nieuwe plafonds, daarna is hij begonnen aan onze verbouwing van onze badkamer. Dit is een totaal andere ruimte geworden. Het resultaat was weer fantastisch. Nu genieten we elke dag van een mooie bovenverdieping. Goed gedaan Rene.

Badkamer, toilet en vloer in gendt
Geplaatst door Home Garden Shop Gendt op 03 nov. '10
Rene Meier is al minstens 10 jaar een zeer betrouwbare partner van Home Garden Shop Gendt (Biezenkamp 2) . Rene staat bij ons bekent als een perfectionist die kwaliteit hoog in zijn vaandel heeft staan. Rene heeft inmiddels al erg veel badkamers, toiletten en vloeren voor onze klanten gemaakt en dit naar volle tevredenheid van al onze klanten. Voor Rene is een afspraak een afspraak en dat is een eigenschap waar wij op kunnen bouwen. 
 Rene is een nette betrouwbare partner die wij graag naar onze klanten sturen. Hij maakt het werk bij onze klanten alsof het bij hem thuis is. Kortom Rene ga zo door.

Badkamer / Aftimmerwerk Zolder in Doetinchem
Geplaatst door Onnes op 02 nov. '10
Betrouwbaar/Kwaliteit 
Zeer goed met klusbedrijf Meier gewerkt, een aanrader voor iedereen. In de toekomst zullen we elkaar zeker weer treffen.